Бело лето Охрид

Во соработка со Општина Охрид во рамки на манифестацијата што го означи почетокот на летната сезона за 2015 година – Бело лето, здружението ЦИРО успешно изврши промоција на ракотворби, производи од традиционални занаети и модерни работилници. Граѓаните на град Охрид и бројни туристи ги посетија штандовите кај малиот плоштад каде што беше изложен дел од рачно изработениот накит на Елисавата Мартиноска и аеро моделите изработени од Димитри Димитров.

Во продолжение фотографии од настанот