Циро на Дфест

Кои се Циро, која е нивната мисија и идеја? За што се залагаат и како до постигнување до целта?

Дали урбаната култура, екстремниот спорт и алтернативната сцена се доволно застапени во нашиот град? Дали е потребно да се збогати алтернативната сцена во Охрид и што сакаат младите да видат и да бидат дел од кога ќе дојдат во Охрид?

Д фестивал одвои време и место на Центарот за интегриран развој Охрид за да биде дел од овој голем настан и да има можност да ја презентира својата огранизација пред сите заинтересирани гости на Д – ебати, воедно и да го најави Алтернативно Лето Охрид – настан што се случива по втор пат во Охрид и вклучува скејт и БМХ натпревар заокружен со награди за најдобрите и музчки настан во вечерните часови.

Огромна благодарност до тимот на Д фест.

Времетраење: 12:45 – 14:45 часот
Датум: 16.07.2016
Локација: Д – ебати

Се гледаме на Д фест!

13094218_716614655145621_1180681273692034109_n