Скејтери и бајкери – Пријавете се!

Пријава за скејтери и бајкери

На 29 јули 2016 во на скејт паркот во Охрид во рамки на Алтернативно Лето Охрид 2 – АЛО 2 со почеток од 17:00 – 20:00 часот ќе се оддржи скејт и БМХ натпревар.
Како и минатата година, наградите за скејтерите ги обезбедуваат XMKD, PopCornSkate и DropIn + парична награда за 1-во место.
За бајкерите во недостаток на Спонзори имаме само парични награди.
За оние кои сакаат да се натпреваруваат, а доаѓаат од други градови од Македонија, ќе обезбедиме автобуски карти.
Доколку сакате да се пријавите за учество на скејт натпреварот и за автобуска карта, ве молиме да се пријавите кај Христина Гелевска од С.А.М.: https://www.facebook.com/hristina.gelevska

Доколку сакате да се пријавите за учество на БМХ натпреварот и за автобуска карта, ве молиме да се пријавите кај Марио Андреев: https://www.facebook.com/profile.php?id=1234145874

Пријавете се до 25 јули!!!!!
АЛО бре! Се гледаме на 29 јули во Охрид!!

Алтернативно Лето Охрид 2
Алтернативно Лето Охрид 2