Продолжен рокот за пријавување на волонтери и млади музички таленти на АЛО 2

Заради големата заинтересираност рокот за пријавување на волонтери при организација на Алтернативно Лето Охрид 2 и пријавувањето на млади музички таленти од регионот се продолжува до 20 јуни 2016 (уште една недела).

Заинтересираните пријавувањето треба да го извршат најдоцна до 20-ти јуни, а конечната листа на волонтери ќе биде објавена најдоцна до 25 јуни.

За повеќе информации и за пријава може да не контактирате преку:

Поддржано од Цивика Мобилитас