Интервју за ТВ НОВА – најава за Алтернативно Лето Охрид 2

Погледнете го  целото интервју дадено за ТВ НОВА од страна на Ѓорѓија Паунковски (потпретседател на ЦИРО) наменето да го најави најурбаниот настан ова лето во Охрид – Алтернативно Лето Охрид 2 (29 јули 2016 – Скејт Парк).

Поддржано од Цивика Мобилитас