Гостување во О2 ТВ – најава за Алтернативно лето Охрид 2

Погледнете го гостувањето на ченови од Центарот за интегриран развој Охрид на утринска емисија во локална О2 телевизија со цел најава на Алтернативно лето Охрид 2

Поддржано од Цивика Мобилитас